Kötés horgolás: Húsvéti talpas tál (kép)

Szeretettel köszöntelek a Kötés-Horgolás Klub oldalán!

Csatlakozz a Kötés-Horgolás Klubhoz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, segítségre találsz ha elakadtál. Fórumozhatsz, blogolhatsz, megmutathatod munkáidat, szeretettel Várunk.

Meghívó küldése menüpont alatt meghívhatod ismerőseidet.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 26674 fő
  • Képek - 23405 db
  • Videók - 182 db
  • Blogbejegyzések - 390 db
  • Fórumtémák - 119 db
  • Linkek - 990 db

Üdvözlettel,

Kötés-Horgolás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kötés-Horgolás Klub oldalán!

Csatlakozz a Kötés-Horgolás Klubhoz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, segítségre találsz ha elakadtál. Fórumozhatsz, blogolhatsz, megmutathatod munkáidat, szeretettel Várunk.

Meghívó küldése menüpont alatt meghívhatod ismerőseidet.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 26674 fő
  • Képek - 23405 db
  • Videók - 182 db
  • Blogbejegyzések - 390 db
  • Fórumtémák - 119 db
  • Linkek - 990 db

Üdvözlettel,

Kötés-Horgolás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kötés-Horgolás Klub oldalán!

Csatlakozz a Kötés-Horgolás Klubhoz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, segítségre találsz ha elakadtál. Fórumozhatsz, blogolhatsz, megmutathatod munkáidat, szeretettel Várunk.

Meghívó küldése menüpont alatt meghívhatod ismerőseidet.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 26674 fő
  • Képek - 23405 db
  • Videók - 182 db
  • Blogbejegyzések - 390 db
  • Fórumtémák - 119 db
  • Linkek - 990 db

Üdvözlettel,

Kötés-Horgolás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Kötés-Horgolás Klub oldalán!

Csatlakozz a Kötés-Horgolás Klubhoz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, segítségre találsz ha elakadtál. Fórumozhatsz, blogolhatsz, megmutathatod munkáidat, szeretettel Várunk.

Meghívó küldése menüpont alatt meghívhatod ismerőseidet.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 26674 fő
  • Képek - 23405 db
  • Videók - 182 db
  • Blogbejegyzések - 390 db
  • Fórumtémák - 119 db
  • Linkek - 990 db

Üdvözlettel,

Kötés-Horgolás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Húsvéti talpas tál

húsvéti tál

Látta 391 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Pacsi Imréné üzente 10 éve

Erzsike! Én is többször "befürödtem" már a cukorral, azért tértem át a tartós tömény keményítőre, mert meguntam, hogy nem olyan szép a cukros keményítés, mint ahogy elképzeltem volna vele a kész munkát. A tartós keményítő eddig bejött, ráadásul nem is gyengül vissza, ha nedves helyen tárolod. De ezt mindenképpen megpróbálom, hátha sikerül így elkészíteni a cukros "levet".

Válasz

Pacsi Imréné üzente 10 éve

Köszönjük a keményítés fortélyait! Nagyon kedves vagy, hogy megosztottad velünk!

Válasz

Kardosné Margó üzente 10 éve

Nagyon szép!

Válasz

Fehér Erzsébet üzente 10 éve

Köszönöm Editke,látod ez eszembe se jutott,hogy még a cukor"származása is számit

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

A keményítést mindig cukorral végzem. A mennyiség attól függ, h mekkora a keményítésre váró munka. Amilyen forró vizet elbír a kezem, abba oldom fel folyamatosan a cukrot, míg szirup sűrűségű nem lesz. Én nem szoktam felfőzni. Belemártom a kész munkát, jól megnyomkodom az oldatban, h mindenütt átjárja. Ezután teszem a kiválasztott formára, és csontkeményre szárítom. Ha véletlenül nem lenne elég kemény, a már félkemény munkát megforgatom az oldatban, majd a felesleget lerázom róla, és tovább szárítom. Más "trükköm" nincs. Az viszont lényeges, h teljesen fel kell oldani a cukrot. Tapasztalatom szerint a cseh cukor nem igazán jó.

Válasz

szodorai iren üzente 10 éve

Mese szep.

Válasz

Fehér Erzsébet üzente 10 éve

Csatlakozom Zsuzsikához!
Igaz hogy én először csináltam cukorral,de a színesen látszik a cukor,meg mintha peregne róla,talán túl tömény?

Válasz

Pacsi Imréné üzente 10 éve

Gyönyörűséges! Légyszíves áruld el a "cukros" keményítés víz és cukor arányát, valamint a
fortélyát: mennyi ideig kell állni hagyni a cukros lében, hogy ne legyen "ikrás", hanem gyönyörű, mint egyébként minden munkád. Megköszönöm, ha válaszolsz.

Válasz

Moller Gizella üzente 10 éve

Csodálatos !!!55555 pusz Gizke

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Köszönöm a kedves, elismerő szavakat.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu