[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Sziasztok csajok! Ne is próbáljátok meg ezen a néven keresni, mert az eladók se tudják mire való, és egy szó sincs rajta magyarul. Én az Anika által feltett képet memorizáltam, és feltúrtam ma érte a rövidáruboltot. Esetleg nyomtassátok ki, hogy ilyen kerestek. Ha ez segít valamit, az Oriana Kreativ Bt. forgalmazza. Ha mégsem sikerül, szívesen megkérdezem rendelnek-e még ilyet, és utánvétellel szívesen elküldöm, ha kell valakinek.
Sok sikert a vadászáshoz.
Magdi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Zsuzsa! Kedves Érdeklődők! Néhány évvel ezelőtt megjelent Diana magazinban olvastam a Hasznos címek rovatban: A villáshorgoláshoz szükséges segédtű utánvéttel is megvásárolható a Burda Studio-ban. Budapest 1085 József krt.21. Tel.:06-1-266-0555, Coats Magyarország kFT.1044Bp. Külső Váci út 91. Éva Kézimunka 1221Bp. Campona Üzletház, Fonal diszkont 1065 Bp.Székely Mihály u. 11. Royal Rövidáru Szaküzlet 1139 Bp. Pap Károly u8. Azt nem tudom,hogy ma is "élők"-e ezek a beszerzési helyek. Én ma vásároltam Egerben,ára 1200Ft. volt. Lefényképeztem,felrakom a közösségi oldalon Anika galériájába.Találtam leírást, mintát,összedolgozás menetét.Ezeket is feltöltöm......
Remélem tudtam segíteni.
Üdvözlettel,Anika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szia!
Nekem vastag réz drótból készítette a férjem. Talán nem is jó a drót szó, mert olyan vastagságú kell, aminek már jó tartása is van. Olyan az enyém mint egy hangvilla. Eleinte nem is horgolásra használtam, hanem a subázáshoz való fonalak feldarabolásához. Arra tekergettem,- h egyformák legyenek a szálak,- és a tele villáról középen elvágva szedtem le. Olyan volt formára, mint egy hangvilla. Remélem, van valaki, aki meg tudja neked hajtani. De érdemes a web boltokban nézegetni, és akkor nem kell annyit talpalni utána. Ha ráakadok, természetesen jelzem a beszerzési forrást/lehetőséget. Edit

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Holnap majd többet gondolkodom,miből lehetne elkészíteni házilag,(ma már késő van) :) de most hirtelen az jutott eszembe,hogy kartonpapírból talán jó lenne..Mondjuk két réteget összeragasztani,hogy mégis vastagabb legyen és tartósabb...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szervusztok!
Két hete járom a Fővárost, ilyen villahorgoláshoz keresek tűt.-kelléket, de sehol nem lehet kapni. az eladók még csak nem is hallottak róla. Ha valaki tudna nekem segíteni, merre induljak, nagyon megköszönném:)! - próbáltam itthon körülnézni, miből lehetne házilag, de semmi ötletem nem volt.
Szép napot kívánok mindenkinek!

Válasz

Kecskésné Erzsébet üzente 14 éve

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, remélem kapok valakitől!Régebben csinálta a lányom sapkájára spirál alaku díszt, de sajnos már nem tudom hogy kell megcsinálni, ha tud valaki segíteni azt megköszönöm.
Erzsi

Válasz

Deél Vilma üzente 14 éve

Nagyon köszönöm! - tényleg értékes oldal!

Válasz

Kiss Béláné üzente 14 éve

Kedves Vilma !
Villahorgolással kapcsolatos albumot találtam a picasán itt. Nézd meg érdemes.

http://picasaweb.google.com/Moskta.artesan/CROCHEDEGRAMPORUSSO#

Válasz

Deél Vilma üzente 14 éve

Kedves Fegymari!
Nagyon szép sálakat, kendőket lehet belőle készíteni.
üdv vilma

Válasz

Deél Vilma üzente 14 éve

Sziasztok! Nekem többféle villám is van, már próbálgattam, de hogyan lehet ezeket a csíkokat összedolgozni? Arra nem tud valaki valamilyen videót?
Üdv Vilma

Válasz

Kiss Béláné üzente 14 éve

Mari !
A villahorgolásról és a villáról van egy pár kép feltöltve a FÓRUM- SEGíTSÉG -HORGOLÁS 2.-ik oldalán. A szövegbe is olvass bele, Le van írva hogyan lehet házilag ilyen villát készíteni.
A kész csíkból rengeteg mindent lehet készíteni. Terítőt, stólát, pulcsit,Csak a fantáziád szab határt.

Válasz

Fegyveres Mari üzente 14 éve

Kedves Marika! Elfelejtettem akkor irni, hogy később beindult nekem is. De még mindig nem tudom, hogy ezt mire tudnám használni. Jó a technika, de nem értem. Marika hogy kell a Mütyürkét megkeresni, segits. Köszi Fegymari

Válasz

Kiss Béláné üzente 14 éve

Akkor a te gépeddel van a baj, mert normálisan működik. A második részt nem értem.
Ha visszaolvasod alant a válaszokat megtudod.

Válasz

Balogh Márta üzente 14 éve

...sziasztok, nagyon gyengen megy a video,csak idegeskedek, ....utovegre minek kell hasznallni??

Válasz

Hatos Ágnes üzente 14 éve

Sziasztok!
Villahorgolásnak hívják, már itt is találkoztam a technikával. Mütyürke galériájában van német és magyar nyelvű leírás és minta, meg elkészült munka is. Azt hiszem Ő tudna Nekünk pár instrukciót adni ez ügyben.

Válasz

Fegyveres Mari üzente 14 éve

Igen már nekem is müködik, megtudtam nézni. De nem tudom mi ez? Én még ilyet nem láttam. Mire lehet ezt használni. Ahogy elnéztem, ezt meglehet csinálni egy keményebb papirból kivágott villából is. Nem tudom, de megpróbálom. Ügyes , de mire kell ezt használni.

Üdv. Fegyveres Mari Elfelejtettelek megszólitani, elnézést.

Válasz

Kiss Béláné üzente 14 éve

Maria !

Fegyveres Marinak írtam az előbb hogyan működik, mert azt írta hogy neki nem.

Válasz

Maria Larsson üzente 14 éve

édes Marika! èn már tudomhogy kell, irtam is tegnap hogy sikerult. Köszi mégegyszer és kellemes hétvéget kivánok: maria

Válasz

Kiss Béláné üzente 14 éve

Mari !

TEGNAP MÁR LEÍRTAM HOGYAN MŰKÖDIK. A VIDEÓ HOZZÁSZÓLÁSAIBAN LEJJEBB OLVASHATOD. eGY KIS IDEIG VÁRNI KELL, AMÍG BEOLVASSA CSAK AZUTÁN INDUL.

Válasz

Fegyveres Mari üzente 14 éve

Nekem sem müködik. Fegymari

Válasz

Maria Larsson üzente 14 éve

Marika! Köszi szépen most már megy hálásan köszönöm udv Maria

Válasz

Kiss Béláné üzente 14 éve

Maria !
A videó alatt ( nagy fekete kocka) van hogy leírás, videó beágyazás, előkép kiválasztás.
A videó beágyazásra kattintsz. Alatta feljön egy ablakba egy nagyon hosszú link. Rákattintsz 2 szer. bekékül, és egy pár másodperc múlva elindul.
Nem tudom, hogy miért így működik.

Válasz

Maria Larsson üzente 14 éve

Nekem nem muködik:((((((

Válasz