szécsényi ferencné Erzsi üzente 11 éve

Orsika nagyon egyet kell értenem vele köszi.

Válasz

szécsényi ferencné Erzsi üzente 11 éve

Igen ez valóban nagyon szép gratulálok a készítőjének

Válasz

Orosz Róbertné Karolina üzente 11 éve

nagyon szép angyalka!

Válasz

Stengel Istvánné Marika üzente 11 éve

Ez történt egy hete,Anikával is.!És már nem elöszőr!!!Alul el kell olvasni a gép kezelését és,hogy miért is van ez a klub!

Válasz

Stengel Istvánné Marika üzente 11 éve

gyönyörű ez az angyalka!Amikor ment a "beszélgetés" sajnos elmaradt a lényeg ,az angyalka.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Nyanya, remélem nem kioktatásnak vetted, csak gondoltam így könnyebb, meg talán érthetőbb a kezdőknek. De úgy látom te nem vagy az, ügyesen kezeled a számítógépet :)

Válasz

Mészáros Nyanya üzente 11 éve

Kedves Magdolna !
Köszönöm a pontosítást. A nyomtatáshoz tényleg nincs szükség a linkre, ha megtaláltuk a mintát amit nyomtatni szeretnénk, Csak Én arra gondoltam, hogy ezen a példán kövesse a folyamatot. Megkerestem az angyalkás mintát ehhez. Tehát az 1, pont nem kell, ha meg van amit nyontatni akarunk. A többit kb egyformán gondoltuk és írtuk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm Magdika, hogy besegítettél. Az előző segítő szándékú írásra már sem időm,sem energiám nem volt reagálni.....Várom a privi leveledet,kíváncsi vagyok a változásokra.....:) Anika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves "Nyanya"!
Nem kell semmilyen linket másolgatni a nyomtatáshoz. Egyszerűen rákattintasz egyszer a képre, akkor betölti a keresőbe egy új ablakba, ahol csak a kép fog látszódni teljes méretben. Ott jobb egérgomb, mentés, és a felugró tallózó ablakban kiválasztod a gépeden valamelyik mappát, és oda fogja menteni. Színes nyomtatón is lehet fekete-fehérben illetve szürkeárnyalatosban nyomtatni, ezt a nyomtató panelen be lehet állítani) ha az ember spórolni akar a festékkel. ( a színes patron drágább, és gyorsabban fogy, mert ugyanannyi festékmennyiség van ugyan benne összesen, de az három színből tevődik össze, szóval színesből kb. három fogy ki, míg a feketéből 1)

Válasz

Mészáros Nyanya üzente 11 éve

Segítségnek szánom.Úgy ézrem a számítógépes ismeretekkel van bajban. Itt, ezen az oldalon nem tudok Én sem nyomtatni. Ha nyomtatni szeretnék a menete a következő:
http://koteshorgolas.network.hu/kepek/karacsonyra/karacsonyi_mutyurok_025
1. A linket be kell másolni a keresőbe
2. Megjelenik egy karácsonyi angyalka kép mintával együtt.
3. Rákattintok, akkor a gép kinagyítja.
4. A jobb egyérgombot megnyomom, a mentés másként lehetőséget választva lerakom a gépembe egy mappába.
5. Ebbe a mappába megkeresem az angyalkát és annyit nyomtatok amennyit csak akarok.
A gépbe le kell menteni amit kiakarunk nyomtatni. Minden minta, így biztosan nyomtatható, csak győze árammal és papírral. Amennyiben a nyomtató színes a kép is színes lesz. Egy számítógéphez értő ismerőst kellene megkérdezni, ha így sem sikerül a nyomtatás. Nálunk a könyvtárban is lehet internetezni és segítenek is, ha szükséges.

Válasz

Nemes Lajosné Erzsike üzente 11 éve

A z angyalka Gyönyörű!!!!!!!! Úgy látszik néha előfordul közöttünk olyan aki felháborítóan viselkedik, mert ez az, de ha nem figyelünk rá talán belátja valamit elrontott de nagyon!!!!!! Így akarta magára felhívni a figyelmet egy kicsit sikerült neki csak közben megbántott rengeteg segítőkész embert akik önzetlenül segítenek ha kérik őket!!!!!

Válasz

Harcosine Julika üzente 11 éve

Kedves Kertész Mária!Döbbenten olvasom a levelét és nem értek vele egyet. Én nagyon sok mintát kaptam már a klubtagoktól a freemail cimemre küldve mert igy kértem szerteném is megköszönni nekik. Sajnos én nem tudom a készitményeimet felrakni mert nem t értek hozzá . De itt szeretném hangsulyozni hogy ha szépen kérnek egy- egy mintát ugy tapasztaltam szivesen elküldi a ki tudja .Én megköszönöm mindenkinek mégegyszer a ki mintát küldött és/ még fog ha kérek/ a kedvességét és BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK ÜDV Harcosiné Julika

Válasz

Vereb Katalin üzente 11 éve

Szent szalmaszàl ;(
Talàn nem kène szeretet ûnnepe elôtt,karàcsonyi dîszek alkotàsa kôzben ilyen hangot megûtni.Èn mèg ûj vagyok,de mikor gondom volt,tôbben is reagàltak,igyekeztek segîteni.Ez egy kedves kôzôssèg,ahol az tagok szèp dolgokat alkotnak,s ezek a dolgok a lelkûletûket is tûkrôzik...Ha valaki ûj tagkènt èrkezik egy kôzôssègbe,neki kell alkalmazkodnia.Volt,hogy nekem is megtetszett egy minta,meg is kaptam,talàn,mert szèpen kèrtem :-)

Válasz

Stengel Istvánné Marika üzente 11 éve

Kedves Klubtársak!Hát el kell mondanom,hogy Én is megdöbbenten olvasom az alábbi ok nélküli "háborgást".Azt egyszer és mindenkor tudomásuk kell -lene venni,hogy a netwörk klubjai nem fizetett minta küldő szolgálat.Bármikor, bár milyen mintát , linket kérnek(nem követelnek) a kedves Klubtársak,nagyon szívesen feltesszük,és ha kell elküldjük.A Klub vezetőnek csak köszönettel tartozunk,hogy helyt áll ekkora létszámú közösségben.Mindenkinek segít,ami nem kevés idő.Számtalan mintát találunk a kép feltevő profiljánál is és itt a klubban is, ami kategorizálva van,ami Anikának több napjába került,mire rendet tett a klubban.Csak körül kell nézni!Számtalanszor látom,hogy a kész munka mellett ott van a minta ,csak egy kattintás,de inkább kérik ahelyett,hogy körül néznének.Elnézést,de ki jött belőlem.Üdv.Minden kedves Klubtársamnak.Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Bocsánat, a rendszer önállósította magát és elment az üzenetem, mielőtt befejeztem volna.
Tehát, a kapu nyitva, ha bárki segítségre szorul,itt nagyon sok segítőkész klubtársra talál,akik
nemcsak azért léptek be ebbe a közösségbe, hogy mintához jussanak!
Üdvözlettel: Varga Ferencné Anika, a közösség vezetője

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Kertész Mária!
Közösségünk elsődleges célja, hogy a tagok megmutassák saját készítésű munkadarabjaikat. Ha mintához jutunk,köszönettel tartozunk a feltöltőnek. Mintát kikövetelni nem illő dolog. Meg kell hagyni a feltöltő azon szabadságát,döntse el, megosztja-e mintáját,van-e ideje a plusz munkára ( leírni, a nyomtatott idegen tartalmat szkennelni,beilleszteni,jelezni a minta eredetét...stb. ), bármilyen segítőkész valaki,akadályozhatja az is, hogy nincs nyomtatója, ne várjuk el, hogy órákat "körmölve" kiszolgáljon bennünket!.....
Nagyon furcsának tartom azon állítását, hogy nincs minta. Megnéztem profilját és láttam, nem új tagja a közösségünknek, úgy tűnik azonban,hogy nincs tisztában az oldal szerkezeti felépítésével. Mielőtt negatív kritikát fogalmazunk meg, győződjünk meg állításunk valóságtartalmáról.
Oszd meg a barátaiddal,máshol is: nem a feltöltő, nem a közösségvezető kitalációja, hanem a network ajánlata. Persze ha nem tetszik, vagy nem vagyok tagja a felkínált közösségnek,nem osztom meg! Cinikus,udvariatlan megjegyzés volt az Ön részéről az ezzel kapcsolatos megjegyzése is.
Nyomatékosan hangsúlyozom: Ez a közösség nem mintagyűjtemény. Itt kérhetünk és megköszönünk mintát, de nem követelünk!
Sok segítőkész klubtárs háborodik fel - jogosan, tájékozatlanságából fakadó észrevételén!

Kedves Csernus Józsefné, elnézést kérek, hogy nem illő módon, a fotód alatt zajlik a "párbeszéd" ,de nyilvánosan kívántam reagálni,- mint közösségvezető - Kertész Mária
véleménynyilvánítására.
A kapu nyitva, ha b

Válasz

Sinkovicsné Zsuzsa üzente 11 éve

Orsika!Köszönöm!!!

Válasz

Vig Orsolya üzente 11 éve

Kedves Mária!
Nem tudom szó nélkül hagyni az észrevételét. Én elgondolkodtam. Nem hinném, hogy szegény Anikát kéne szidni. Készített egy angyalkát, melynek a képét megosztotta velünk és abban is biztos vagyok, hogy ha elkéri a leírását, melyet szerintem a képek, karácsonyi minták, vagy mintakéréseknél biztos megtalál, szívesen leírja Önnek.
Az "Oszd meg a barátaiddal, máshol is!" szöveget nem Anika írja oda a kép alá, hanem a rendszer, hogy akinek tetszik Anika munkája, és van kedve az megoszthassa a képet a facebookon, iwiw-en stb. közösségi oldalakon.

Nagyon szépen kérem, hogy ezeket a kedves és segítőkész embereket ne bántsa. Inkább kérdezzen előbb és utána reagáljon rá.
Remélem nem sértettem meg kis üzenetemmel, nem az állt szándékomban.
A képek fülnél (felül) nézegesse az albumokat, biztos vagyok benne, hogy fog találni olyan mintákat, melybekből nagyon édes kis angyalkák lesznek.
Egy pendrivere lementve vannak olyan boltok, ahol pár forintért ki lehet nyomtatni a mintákat, hogy dolgozni tudjon vele.

Sikeres és szép munkákat kívánok, és ha elakad nyugodtan szóljon, nagyon sok segítőkész kézimunkázó van itt.

Szép napot!
Üdvözlettel: V.Orsi

Válasz

Kertesz Maria üzente 11 éve

Aztan az a szoveg hogy oszd meg a barataiddal mashol is ROHEJES!!!!Anika draga elgondolkozott ezen????!

Válasz

Kertesz Maria üzente 11 éve

Nagyon szep munkak csak van egy nagy kifogasom SEMMIT SEM ER,ha nem tudja mindenki megnezni,mert kedves holgyeim NINCS mindenkinek szamitogepe de tud kotni es horgolni..Erterm hogy nem irjak le a kesziteset habar azt sem nagyon de hogy ne lehessen kinyomtatni az azt jelenti hogy nincs is.

Válasz