Hajnal Jánosné üzente 10 éve

Erzsike csodálatosak munkáid.!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nem vagy egyedül Virág, már én is csak a nyálamat csurgatom itt, meghalni sincs időm. Viszont van egy csomó félkész művem.

Válasz

Herman Virág üzente 12 éve

Nagyon tetszik ez az angyalfüzér, én is akarok ilyet. :) Ha lesz időm, meg is csinálom a szüleimnek karácsonyra, csak az a baj, hogy már így is annyi mindent horgolok... a fele se lesz kész annak, amit tervbe vettem. :)

Válasz

Nemes Lajosné Erzsike üzente 12 éve

A minta ugyan itt ebben a galériában van csak az előző oldalon ugyan ezen név alatt csak a szám változik.

Válasz

kiss attiláné üzente 12 éve

Nagyon szép és dekorativ hol lehet hozzá jutni a mintához vagy estleg a megvásárlásához,mivel édesanyám is horgol de ezt még nem láttuk sehol,kérem mihamarabbi válasz. üDVÖZLETTEL KISS ATTILÁNÉ

Válasz

Hajnal Jánosné üzente 12 éve

ez aztán nagyon szép..GRATULÁLÁK..

Válasz

Kaspárné Németh Éva üzente 12 éve

Nagyon tetszik.De jó ötlet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Lányok, nagyon aranyosak vagytok...:) Amennyiben időm engedi, egy röviddel megpróbálkozom,hasonló kivitelezéssel,mint Magdika írta. Egyébként ha elkészül nem rejtem véka alá,megmutatom.....Anika

Válasz

Nemes Lajosné Erzsike üzente 12 éve

Szerintem Anika mert az idén nem tervezem de ki tudja? Valami újdonság mindig kell az idén a szent család lesz remélem vasárnap mindenképp összeállítom az istállót mert már nagyon piszkálja a csőröm, hogy milyen lesz. Most azt találtam ki, hogy van pisztolyragasztóm megpróbálom a nádat összeragasztani hátha megfogja a vázat abból csinálom tudod nem a mezei hanem a nemesített van az udvaron elég vastag a szára és abból. Majd elválik milyen lesz. Na megyek mert ma még nem horgoltam egy öltést sem. Puszika. Erzsike.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Igen, emlékszem a képre, nagyon tetszik. Bár én egy kicsit ritkábban tenném őket, no és persze lapos fejjel. A nyakukba piros vagy arany szalagot kötnék, meg felülre is azt fűznék be, hogy egy kicsit feldobja. Szóval valami ilyesmire gondoltam, csak persze az ügyes kezűek által elkészítve.
Nálam lehet fogadásokat kötni, hogy Erzsike, vagy Anika fogja hamarabb elkészíteni a füzért :)

Válasz

Nemes Lajosné Erzsike üzente 12 éve

Nos itt van felfűzve, ezt is felraktam ötletnek mert először ezt találtam meg., és nagyon megtetszett. Azért mert hamar kész van.

Válasz