[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Szépséges, és nagyon jól áll neked.

Válasz

Rábi Klára üzente 10 éve

Kedves Mindenki! Most látom milyen sokat megnéztétek ezt a poncsót, és nagyon jól esett a sok dicséret. Köszönöm szépen! Az elmúlt időben sokáig nem voltam itt, de most újra kedvet kaptam alkotni. Itt olyan sok szép munkát látok, hogy inspiráltok vele.

Válasz

Király Józsefné Gyöngyi üzente 10 éve

Gratulálok, szuper!

Válasz

Koncz Ili üzente 10 éve

Nagyon szép!!!

Válasz

Guti Borbála üzente 11 éve

Nagyon szép! :)

Válasz

Vácziné Lakatos Anikó üzente 11 éve

Nagyon csinos.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Csodaszép!

Válasz

Deak Ibolya üzente 11 éve

Draga Kalari !
Mivel itt Nagyvaradon (Romaniaban) nem kaptam katania fonalat (az itteniekbol probaltam,de nem jott jol ki a minta ) igy aztan elkedtem masbol viragokat horgolni ,szepek is ,csak egy gond van a ;lanyomnak majd ezt is meg kell csinaljam ...pont igy ,es a meglevot is ilyen formajura szertne..."ez gyonyoru,es nekem ilyen kell "
A keresem,ha le irnad ,az oldalak meretet es a nyak kivagas meretet...mert ha a minta mas ,igy a centimetert kell figyelembe vennem.Itt olvastam,hogy tizzel tobbet csinaltal...ugyanis ezt is meg kell csinaljam...Es pont azert tetszik neki.mert nem szokvanyos..".es magasnyaku pulcsira is felfogom venni"....olvastam.hogy neked is sikered volt vele...nem csodalom,hiszen gyonyoru,te meg szep es csinos vagy
Szoval ,mas mint a mintan,de ez a szep . Elore is koszonom.Ibi

Válasz

Rábi Klára üzente 12 éve

Szia Orsikám! Küldtem választ az üzidre, de fotózni most nem volt időm. Talán valamelyik nap még megejtem, ha még jó úgy Neked. Én épp tegnap este egy magas nyakú fehér pulcsira vettem fel, fehér nadrággal. Hát, mindenki szétcsúszott tőle! :)) Lassan kezdhetek a sorozatgyártásba, mert akadt rá megrendelés :)) Nem gondoltam, hogy újra nekilátok, de most feketéből kell egy ismerősömnek elkészíteni. Neki már csak 3 motívumos nyakkivágással fogom elkészíteni, nem úgy mint az enyémet, amin 4 van kihagyva a mintán viszont csak kettő, ami Neked is kevésnek bizonyult.
Ugye felrakod a fotóid közé, hogy megnézhessük az alkotásod. Mert ez művészet és kreativitást igényel nem keveset. :)
Helyesbítést köszi, én is megnéztem azóta. Tényleg 0226. Rosszul emlékeztem. Nem sokára felrakom, amit a 0222- ből készül. Utolsó simításoknál tartok. :))
Üdv: Klári

Válasz

Vig Orsolya üzente 12 éve

Kedves Klári!
Nem haragszom, sőt...Így legalább egy picit a saját kreativitásomra kellett hivatkozni. Hát nem volt egyszerű a mintarajz alapján elkészítenem, de megvagyok a poncsóval. Kicsit eltér az eredetitől, mert a rajz alapján 38 motívum kell, de nekem éppen az elejére volt elég a 38 motívum, úgyhogy készítettem még 38-at a rajznak megfelelően, de akkor meg a pocim tetejéig leért a nyakkivágás része:) Úgyhogy kivettem belőle pár motívumot és most jó a nyakrésze, az egyik oldalához betettem a kivett motívumoat és még 3-at készítettem hozzá, így az egyik oldal hosszabb lett. Viszont valami még mindig nem stimmel vele, mert nem olyan lett mint ahogy rajtad látom. Hú ezt így nehéz leírni, hogy milyen is lett. Nem tudnál nekem küldeni egy olyan képet , ahol kiterítve van a poncsó? Csak hogy összehasonlítsam mit rontottam el.
A bébim egy hónap múlva fog megszületni ha minden igaz és ő is úgy szeretné. :)
A fonal Catania 0226-os.

Válasz

Rábi Klára üzente 12 éve

Gabi: Catania fonalból készült. Ha jól emléxem 222 levendula szín.
Orsi: bocsi, hogy eltűntem, remélem még nem késő a válasz. Én 10 motívummal többet készítettem, mert azt akartam, hogy jól takarjon, de nem muszáj eltérned a mintától, ha hamarabb szeretnél vele végezni :) akkor is nagyon mutatós marad, mert asszimetrikusabb lesz. Épp ebben van a bája, hogy nem szokványos. Vajon megtudjuk, mikor érkezik a Picikéd? :)

Válasz

horváth gabriella üzente 12 éve

Kedves Klári. Nagyon gyönyörű a poncsó.Szeretném megkérdezni,hogy milyen fajta fonalat használt . Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel : Kockásné Horváth Gabriella.

Válasz

Vig Orsolya üzente 12 éve

Szia Klári. Szeretném megkérdezni, hogy hány motívumot készítettél? Köszi: Orsi

Válasz

Vig Orsolya üzente 12 éve

Kedves Klári! Igen sikerült találnom pont ilyen gyönyörű színű fonalat, úgyhogy ha valaki szeretné még elkészíteni a poncsót és nem talál fonalat, nyugodtan szóljon és máris mondom a címet. Remélem nemsokára el fog készülni, bár így a terhességem vége felé nem tudom mennyire fogok eljutni (babum mennyi ideig szeretne maradni a jól megszokott kis helyén), de ha elkészült mindenképpen felteszem a képet. Köszi, hogy mindig ilyen aranyosan és még nagyobb önbizalmat adóan visszaírsz. :) Orsi

Válasz

Rábi Klára üzente 12 éve

Igazán örömmel! Ezek szerint sikerült beszerezned a fonalat is... Nagyon örülnék, ha megmutatnád az elkészült darabot, csak már azért is, hogy mások is kedvet kapjanak hozzá. :)

Válasz

Vig Orsolya üzente 12 éve

Sziasztok! Ez a minta tényleg agyon egyszerű. (Persze azért rá kellett nekem is jönni, hogy hova szúrjam a tűt, hogy pont olyan legyen mint a rajzon illetve Klári poncsóján:), de ezek után megy mint a karikacsapás.) Klárikám! Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk ennek a csodálatos poncsónak a leírását. Orsi

Válasz

Rábi Klára üzente 12 éve

Köszönöm szépen az elismeréseket. :) Mondanom se kell, mennyire jól esik.
Erzsébet: : nagyon egyszerű a minta, ne félj tőle, menni fog! Érdemes próbálkozni! :) Nem igényel magas szintű tudást, csakis -kizárólag türelmet, mert sok-sok kis elemet kell meghorgolni, mire összeáll, de haladós, mert egy minta 13,5 cm x 13,5 cm, ami nekem kb. 20-25 perc volt.. Én éjszaka tudok ilyenekkel foglalkozni, - mert nap közben pörgök ezerrel és ez segít kicsit a relaxálásban, - de még így sem tartott túl hosszú ideig az elkészítése. Csak biztatni tudlak, de azt nagyon! :)

Válasz

Tóth Erzsébet üzente 12 éve

Nagyon tetszik, gratulálok a munkádhoz. Sajnálom, hogy én nem tudok ilyen szinten horgolni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon szép lett! -és ez a szín?...... nekem az egyik kedvencem. Azelőtt csak meleg vállkendőt és ponchót csináltam, de rájöttem, ez a ruhadarab ápol és eltakar:), így a nyári időszakban laza mintával, kifejezetten divatos és előnyös viselet. Gratulálok:))

Válasz

Deak Ibolya üzente 12 éve

Elottem mar mindent elmondtak,...nekem nagyon tetszik, en is varom a mintat.Koszi elore is.Ibi

Válasz

Vig Orsolya üzente 12 éve

Szia Klári! Nagyon szépen köszönöm a mintát és a többi infót is. Hétfőn már rohanok is fonalért és megpróbálom elkészíteni. Remélem sikerülni fog. Orsi

Válasz

Ságiné Gizella üzente 12 éve

Nagyon jól néz ki .Ügyes vagy.

Válasz

Rábi Klára üzente 12 éve

Köszönöm szépen. Örülök, hogy ekkora sikere van.

Kb. 50 dkg kellett, de én kicsit változtattam az eredeti mintán, mert a próba nem tetszett. A mintához ajánlott tű méretét a horgoló fonal megváltoztatása miatt szintén változtatni kellett. A minta nálam is 13,5 x13,5 cm lett így. Catania fonalhoz egyébként is a 3-3,5 horgolótű
vált be nálam a legjobban. A motívumokból is többet készítettem, mert nagyobb poncho-t akartam készíteni, mint a mintán látható.

Válasz

Vig Orsolya üzente 12 éve

Kedves Klári! Köszönöm szépen a választ. Már nagyon várom a hétvégét:) KB. mennyi fonalat vettél? Köszönöm: Orsi

Válasz

Mártonné Saci üzente 12 éve

Nekem is nagyon tetszik, gratulálok hozzá!! Pláne ha ez az első nagy munkád))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gratulálok Klára a remek munkádhoz. Nagyon tetszik. Szép a fonal színe,mutatós a minta....Anika

Válasz

Rábi Klára üzente 12 éve

Őrülten büszke vagyok, mert ekkora munkát még soha nem csináltam.
Mindenkinek köszönöm az elismerő bejegyzéseket, igazán nagyon jól esett.
Catania 0226 színű fonalat használtam és 3,5es horgolótűt. A mintája nagyon egyszerű, szerintem hétvégén az is felkerül. :)

Válasz

Vig Orsolya üzente 12 éve

Szia Klári! Ez nagyon szép lett. Elárulod milyen fonalat és hányas tűt használtál hozzá? Köszönöm: Orsi

Válasz

Kovács andrásné üzente 12 éve

Aranyos kis hangulatos Ügyes!

Válasz

Légrádiné Nagy Klári üzente 12 éve

Ez tökéletes: szép a színe, a mintája! Nagyon jó!

Válasz

Kaspárné Németh Éva üzente 12 éve

Gyönyörű!

Válasz

Brunner Zsuzsanna üzente 12 éve

Gyönyörű szép és a színe is nagyon jó!!!

Válasz

Rábi Klára üzente 12 éve

Mindenkinek nagyon köszi, a mintáját később felteszem, hátha más is kedvet érez majd hozzá... :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez a poncsó tényleg nagyon szép lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Nemes Lajosné Erzsike üzente 12 éve

Nagyon szép!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Fridrik Anasztázia üzente 12 éve

Ez nagyon szép!Gratulálok!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gyönyörű!

Válasz